چرا بافت کرمکارامل دانهدان و شنی و ناصاف میشود؟
بعد از ساعتها تلف کردن وقت و حوصلهی مبارک بالاخره ظرفهای کرمکارامل را برمیگردانید. قیافهاش بدک نیست. مزهاش هم. اما بافتش… فاجعهست. انگار دارید استفراغ کسی را در دهان میچرخانید. دلتان میخواهد تف کنید و برای هدر دادن عمرتان از بالکن فریاد بکشید.
خب عزیزان اشکال ندارد. اشکهایتان را از صورت بزدایید و احساست گندتان را با نوشیدن یک لیوان آب از وجودتان پاک کنید.
شاید بعد از آن شکست مفتضح نخواهید بلافاصله دوباره وقت تلف کنید اما سری بعدی که خواستید کرم کارامل درست کنید حواستان باشد که کرم کارامل زمانی بافتش شنی و داندان و ناصاف میشود که:
۱) قبل از ریختن کرم داخل ظرف، کف حبابدار یا سفید آن را با قاشق جمع نکنید.
۲) زیادی سفیدهی تخممرغ به مواد بیفزایید.*
۳) مواد را از صافی رد نکنید.
*میگویند اندازهی درستش این جوریست:
برای ۴نفر: ۲ تخممرغ کامل + ۲ زرده (بدون سفیده)
برای ۶نفر: ۳ تخممرغ کامل + ۳ زرده